Oud ijzer prijs

Wat is de oud ijzer prijs vandaag per kilo?

De prijs van oud ijzer wisselt per week en dag, soms krijg je veel geld voor een kilo oud ijzer. Dagprijzen van ijzer zijn afhankelijk van vraag en aanbod wereldwijd, vergelijk daarom vandaag de oud ijzer prijs per dag.Vraag de actuele oudijzer prijs voor verkoop op bij enkele schroothandelaren in je regio.

Prijs per kilo (kg)
Vraag per oud ijzer boer naar de oud ijzer prijs in euro’s (€) per kilo (kg) en een totaalprijs bieding op je totale aanbod. Weeg het gewicht of schat het totaal in al je partij gebruikt ijzer. Scheidt het schone materiaal in ijzer, koper, zink, lood, roestig ijzer en aluminium voor de hoogste opbrengst (Euro) per kilo (kilogram). De opkoper weegt het ijzer bij inleveren natuurlijk wel na. Betaling van oud ijzer is meestal in contant geld.

Ontvang een hoge prijs per kilo 
Het oud ijzer zelf langs brengen kan een hogere opbrengt per kilo geven. Vaak wil de oud ijzer handelaar of opkoper ook wel komen ophalen, dat is natuurlijk gemakkelijk en ook wat waard. Onderhandel over de kilo prijs en hoeveelheid, zo ontvang je het meeste geld voor je oude ijzer.

Waar kun je oud ijzer verkopen voor de beste prijs?
Plaatsen en regio’s in Nederland waar veel oud ijzer handelaren en opkopers van gebruikt staal zijn te vinden zijn:

Noord-Holland
Amsterdam
Den Haag

Utrecht
Zuid-Holland
Rotterdam
Flevoland
Drenthe
Groningen
Overijssel
Braband
Limburg
Zeeland

Verkoop het oude ijzer dat je zelf niet meer nodig hebt. Denk aan wapeningsstaal  leidingen, radiatoren, stalen liggers, lateien en kolommen. Vergeet ook niet gelijk die oude fiets in te leveren. Het oude ijzer wordt dan hergebruikt, dit is goed voor milieu, economie en je eigen portemonnee . Het ruimt mooi op en zo ontvang je ook nog extra geld voor de aankoop van ander bouwmateriaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>