Harde isolatie

Harde isolatie prijzen hard isolatiemateriaal

De harde isolatie materiaal prijzen zijn verdeeld naar materiaalsoort, dikte, uitvoering en per merk:

  • Polystyreen (PS)
  • Geëxpandeerd Polystyreen (EPS)
  • Geëxtrudeerd polystyreen (XPS)
  • PIR isolatie
  • PUR isolatie

Deze materialen worden geleverd en verwerkt door Goedkope Isolatiebedrijven>>

Algemene omschrijving van harde isolatie vind je hieronder. Voor specificaties per uitvoering, type, prijs en soort harde isolatie klik je snel door. Informatie en meer dakisolatie tips vind je op deze dakisolatie website.

Algemeen
Alle soorten harde isolatie zijn gemaakt van in een stijve persing uitvoering. Het materiaal is uitsluitend als plaat in de bouwmarkt en dus niet op rollen verkrijgbaar. De isolatie is gering tot niet samendrukbaar waardoor levering altijd in volle volume opgeslagen en getransporteerd moet worden.

Het aanbrengen van deze isolatie moet nauwkeurig gebeuren om geen isolatie lekken te krijgen. Mocht er desondanks een naad tussen de platen ontstaan, is deze met een schuim (Pur of eigen merk schuim van de isolatie fabrikant) goed te vullen.

Harde isolatieplaten zijn goed recyclebaar, ook snij afval dat bij de bouw ontstaat wordt verzameld voor hergebruik. Vraag naar het recycle systeem van je leverancier. Hiermee is duurzaam bouwen met harde isolatie tijdens de gehele levenscyclus mogelijk.

Alle harde isolatie is een vorm van kunststof met hierin veel (gedeeltelijk open tot geheel tot gesloten) luchtkamers. De stilstaande lucht in deze kamers zorgen voor een aanzienlijk deel van de isolatiewaarde. Een gesloten kamer geeft harde isolatie draagkracht. Veel harde isolatie is KOMO gecertificeerd, hiermee mag je erop vertrouwen dat het materiaal aan de opgeven specificaties voldoet.

 

Harde isolatie prijzen

De tarieven van isolatiemateriaal wordt bepaald aan de hand van dagprijzen. Zo is de wereldwijde olieprijs sterk van invloed op de actuele grondstofprijzen van polystyreen isolatie.

Download de harde isolatie prijslijst online, of vraag een Isolatie Aanbieding en ontvang persoonlijk advies.

Vraag onderaannemers voor werk in België of specialisten werkzaam in Nederland.

Enkele toepassingen van harde isolatie zijn:

- Kelderisolatie
- Funderingsbekisting (EPS / PS-bekisting)
- Vloerisolatie
- Systeemvloer (PS-isolatievloer)
- Spouwisolatie
- Dakisolatie
- Spouwisolatie onderste laag (beneden het maaiveld (m.v.)
- Zwembad bouw (bijzondere toepassing)
Geschikt voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatie werken.

Niet elk soort harde isolatie is voor al deze toepassingen geschikt. Bekijk de voordelen en mogelijkheden per harde isolatie soort:

- Meer over  Polystyreen, PS-isolatie
- Alle info over g
eëxpandeerd Polystyreen, EPS-isolatie
- Eigenschappen g
eëxtrudeerd polystyreen, XPS-isolatie
- Overweeg Goedkope PIR-isolatie
- Ontdek de voordelen van PUR-isolatie

Eigenschappen per type materiaal. prijs en soort vind je hier de links te volgen naar de harde isolatie specificaties. Kijk voor meer uitleg en technische achtergrond bij  isolatiemateriaal.

 

“Download prijzen harde isolatie platen online”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>